IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Incrustatii Dentare

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Cariile dentare reprezinta cea mai comuna afectiune a cavitatii bucale cu care fiecare persoana se intalneste mai devreme sau mai tarziu de-a lungul vietii. Este importanta tratarea acestora inca din fazele initiale, deoarece tratamentele aferente vor fi mai usor de efectuat si vor implica costuri mai scazute. Cel mai comun tratament al acestora sunt obturatiile dentare, cunoscute si sub numele de plombe. Insa tehnologia in domeniul stomatologic evolueaza constant, astfel ca in ziua de azi a aparut si o alternativa la plombele clasice, si anume incrustatiile dentare, o varianta mult mai moderna si mai rezistenta.

Ce sunt incrustatiile dentare?

Acestea se aseamana foarte mult obturatiilor obisnuite, diferenta fiind ca cele din urma se confectioneaza in cadrul cabinetului stomatologic, in timp ce incrustatiile dentare se realizeaza in laboratorul de tehnica dentara. Cu toate ca incrustatiile dentare sunt comune in alte tari de mai multi ani, in Romania sunt folosite mai rar, totul pentru ca pacientii nu sunt informati corespunzator. In schimb, costurile implicate de acestea sunt mult mai ridicate decat plombele traditionale, insa si avantajele propuse sunt pe masura.

Etape

Obturatiile obisnuite sunt efectuate in cadrul cabinetului stomatologic intr-o perioada de 10-60 de minute, in functie de cazul prezentat, in timp ce incrustatiile dentare necesita doua sedinte. Astfel, in prima faza este nevoie ca medicii sa elimine caria de la nivelul dintelui respectiv, dupa care i se va lua acestuia o amprenta, ce este trimisa catre laboratorul de tehnica dentara. Se aplica o plomba provizorie pana la urmatoare sedinta, care va avea loc in functie de durata necesara prepararii (de obicei cateva zile), urmand ca in cea de a doua sedinta sa se fixeze incrustatia preparata.

Inlay

Inlay-ul reprezinta o piesa care face referire la reconstructia a cel mult doi pereti ai unui dinte, fiind ales in special in situatia in care sunt prezente carii interdentare. In cazul acestor tipuri de carii, obturatiile obisnuite nu sunt la fel de eficiente, existand intotdeauna posibilitatea stocarii resturilor alimentare si a bacteriilor. In schimb, zonele interdentare se pot reproduce cu exactitate prin intermediul inlayurilor, datorita proprietatilor propuse.

De asemenea, atunci cand stomatologii trebuie sa efectueze obturatii obisnuite, acestia sunt presati de timp, deoarece pacientii nu pot sta foarte mult timp cu gura deschisa, in timp ce tehnicianul dentar poate acorda cat timp doreste confectionarii Inlay-urilor. In plus, acestea pot fi realizate din diferite materiale foarte rezistente, precum ceramica sau aurul, motiv pentru care se recomanda in cazul obturatiilor de dimensiuni considerabile, pentru un plus de rezistenta.

Onlay

Onlay-ul are capacitatea de a reconstrui cel mult 4 din cei 5 pereti dentari si se recomanda atunci cand un dinte a fost afectat in proportii ridicate, de peste 50%. Datorita faptului ca sunt foarte rezistente, onlay-urile reprezinta ultima solutie, care daca nu da randamentul asteptat, pacientii vor trebui sa aleaga o coroana dentara.

Se prefera onlay-ul in favoarea coroanei, deoarece cea din urma presupune inlaturarea nervului, procedura in urma careia dintele va fi mai sensibil. In plus, onlay-ul mai este cunoscut si sub denumirea de coroana partiala.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica